World-Of-O has started an online vote for “The Course of the Year 2011”. You can set up your “Top 5 List” for the best courses of 2011. Among 49 maps competing, there are 3 Turkish maps. Vote for the trilling and once-in-a-lifetime Turkish maps on this link.

World-Of-O sitesinin yeni açtığı bir oylama ile bütün dünyadan 49 oryantiring parkuru “yılın en iyi parkuru” olmak için yarışıyor. 2011 yılında koşulmuş yarışlar arasında Türkiye’den de 3 parkur var:

İstanbul 5 Days yarışları 4. etap Kapalı Çarşı parkuru / Grand Bazaar map, stage 4 of Istanbul 5 Days

Kapadokya – O -Days 2. gün parkuru / Cappadocia O days, stage 2

Kapadokya – O -Days 3. gün parkuru. / Cappadocia O days, stage 3

Yarışma internet üzerinden oy vererek yapıldığı için 2,5 dakika ayırıp haritalarımız için oy verebilirsiniz. Ne yapmanız gerekli? Önce oylama sayfasına gidip ekranın sol tarafındaki pencerede 49 haritayı yukarı aşağı dolaşıyorsunuz. Son onları aşağıdaki resimde olduğu gibi tutup sağdaki boş pencereye sürüklüyorsunuz.Sonra adınızı ve email adresinizi yazıp SUBMIT ile oy veriyorsunuz…

İlk sürüklediğiniz harita 100 puan, ikincisi 50 puan, sonrakiler sırasıyla 30,20,10 puan alacaklar. Bu sebeple en üste Kapalıçarşı’yı sürüklemenizi öneririm. Bu harita binlerce yabancının hayallerini süslediği ve yaklaşık 2500 tanesi koştuğu için ilk 3e girmeyi çok kuvvetli bir harita. Sonraki 2 harita için neler seçebilirsiniz? Bu gerçekten zor soru, harika haritalar var. Benim seçimlerim:

Bu yazıyı arkadaşlarınızla paylaşırsanız ülkemize daha fazla oy kazandırabiliriz.

 

 

Share This